Kategorije

Specijalna ponuda

No specials at this time

Bilten

RSS izvor

Nijedan RSS izvor nije dodat

Lista proizvoda prema proizvođačima HELLA

 


Hella KgaA Hueck & Co., Lippstadt razvija i proizvodi komponente i sisteme tehnologije rasvete i elektronike za automobilsku industriju. Hella proizvodi ekstenzivno se koriste u prvoj ugradnji, ali i kao najbolji rezervni delovi za sisteme rasvete i elektirke. Hella ima jednu od najvećih svetskih aftermarket organizacija za delove i opremu automobilske industrije, sa njenim sopstvenim prodajnim kompanijama i partnerima u više od 100 zemalja. 
Kompanija Hella počela je kao fabrika sijalica da bi danas predstavljala globalnog snadbevača za automobilsku industriju. Još od 1899. godine Hella postavlja smernice u tehnologiji osvetljenja i elektronike/električne tehnologije. 
Hella proizvodi odlikuju se kvalitetom bez greške i pružaju potpunu bezbednost i komfor pri vožnji. Na primer, Hella farovi pružaju optimalnu distribuciju svetla u svim situacijama pri vožnji. 
Hella pouzdane signalne lampe koje se mogu jasno raspoznati su od suštinskog značaja za bezbednost na putu. Logičan zaključak koji se može izvući na osnovu posmatranja rastuće gustine saobraćaja jeste da su potrebne strožije mere predostrožnosti, pa je u tom smislu od vitalnog značaja biti bolje vidljiv, ali i brže raspoznati i primetiti druge. 
Što se tiče Hella unutarnjih sistema rasvete, za njihovu konstrukciju koriste se najnovije tehnologije, pri čemu su sve funkcije osvetljenja prilagođene vozačima i njihovim potrebama. 
Jedna od inovacija koje Hella nudi je tzv. AFS ili adaptivni sistem prednjeg osvetljenja koji se automatski adaptira na određenu situaciju u vožnji. 
Hella spada u 50 najboljih svetskih snadbevača delova za automobilsku industriju. Više od 3 000 inženjera i tehničara radi na istraživanju i razvoju u ovoj kompaniji, a u korisnike Hella proizvoda spadaju svi vodeći proizvođači vozila, ali i kupci na aftermarket tržištu automobliskih delova. 
Kao proizvođač za automobilsku industriju, Hella grupa konstantno se mora suočavati sa uvek prisutnom globalnom konkurencijom. Stoga, da bi postigla izuzetno visoke standarde, Hella je razvila i prema tome implementirala koncept usmeren ka konstantnom daljem razvoju i poboljšanju značajnih faktora komercijalnog uspeha : ’’kvalitet – cena – rokovi – usluge – saradnja’’. Zadovoljstvo korisnika svih Hella proizvoda rezultat je njihovog vrhunskog kvaliteta i izuzetno visokog stepena kompetentnosti Hella stručnjaka. 
Hella proizvodni asortiman odnosi se dakle na dve glavne kategorije : rasveta i elektronika. 
Rasveta:


www.hella.com

Nema proizvoda ovog proizvođača.